Ana içeriğe atla

Berayla Bunny Cardigan / Berayla Tavşan'ın Kazağı

Berayla Bunny's cardigan is made up from 6 rows of dc and 2 rows of dc for the sleeves. After finishing I didn't sc around evenly. It is a very simple pattern, you can add appliques, buttons or snaps in your version of the cardigan.
Have fun Crocheting. (Türkçesi için sayfayı aşağıya kaydırın)


(🙋I have some of my patterns (mandala, doily, purse, squareon sale, starting from $1, on my Etsy shop Berayla. If you would like to show your support here is the link: https://www.etsy.com/shop/Berayla   I thank you in advance and I God bless you)

(Türkçesi için sayfayı aşağıya kaydırın)



Size 3.00 m hook and Dk 11 wpi yarn (kartopu amigurumi I used) is needed for this project.

R 1: Ch 32, dc into the 3rd ch from the hook and untill the end of the row ( 30 dc)
R 2: ch 2 and turn, dc in to the same st, 2 dc in nect, 1 dc in next and repeat this sequence until the end of the row (44 dc)
R 3: ch 2 and turn, dc 1 in each of the next 8 stitches, ch 6- skip 3 st and dc into the 4th dc, dc 22, ch 6 skip 3 and dc into the 4th dc, dc for the last 8 st.
R 4: Ch 2 turn, dc 1 in each st (and in to the ch stitches of ch-6 space) across. (50 dc)
R 5: Ch 2, dc in the same st and across (50 dc)
R 6: ch 2 and turn, dc in to the same st, dc in next, 2 dc in next (inc), 1 dc in each next 2 and dc in in 3rd, repeat till the end of the row (66 dc)
Fasten off and weave in all ends.

Now for the sleeves, join yarn to any stitch where the arm shold be and just dc around (I made 14 dc around and sl st to join)for only 2 rows.

I didn't sew and snaps or buttons. I chained up 35 and slip stich all the way back for a strap to tie the cardigan on the front.
Thanks for dressing Berayla Bunny. Don't forget Berayla Bunny Carrot for it will starve without it.

© 2020, Designed by Berayla. All Rights Reserved.
You’re welcome to do whatever you’d like to with finished products made from this pattern but if you do sell them, I ask that you link back to my page. You may not copy this pattern, repost it anywhere (either altered or in its original form), or claim it as your own. You may not use any photos on this site for your own use.


3 mm tığ, bu tığa uygun bir ipe ihtiyacın var. Ben burada Kartopu aAmigurumi ipi kullandım.

R 1: 32 zincir çek. Tığdan geriye üçüncü ilmeğe ve sıra sonuna kadar her ilmeğe 1 ikili trabzan. (toplam 30 adet ikili trabzan)
R 2: İki zincir ve geriye dön, aynı ilmeğe 1 adet ikili trabzan, sonrakine 2 trabzan, sonraki ilmeğe tekrar 1 trabzan olarak yani bir tek bir artırma olarak sıra sonuna kadar devam.( toplam 44 adet ikili trabzan)
R 3: İki zincir ve geriye dön, aynı ilmeğe 1 adet ikili trabzan, sonraki 7 ilmeğe birer trabzan, 6 zincir çekü 3 ilmek atla ve dördüncü ilmeğe bir trabzan yap. her bir ilmeğe bir trabzan yaparak geri kalan 22 ilmeğe  trabzan yaparak devam et, 6 zincir çek 3 ilmek atla ve dördüncü ilmeğe bir trabzan yap. Kol boşluğunu oluşturmuş oldun, geriye kalan 8 ilmeğe ikili trabzan yaparak sırayı bitir.
R 4: İki zincir ve geriye dön, aynı ilmeğe 1 adet ikili trabzan, Her bir ilmeğe ve kol boşluğunu oluşturan 6-zincirin içine birer adet trabzan (50 trabzan)
R 5: İki zincir ve geriye dön, aynı ilmeğe ve geriye kalan bütün ilmeklere 1 adet ikili trabzan, (50 trabzan)
R 6: İki zincir ve geriye dön, aynı ilmeğe 1 adet ikili trabzan,  bir ilmeğe Bir trabzan, sonrakine bir artırma yani 2 trabzan,iki ilmeğe birer trabzan sonrakine bir artırma olarak yani 2 ilmeğe birer tane üçüncüye bir artırma olarak sıra sonuna kadar devam et.  (66 trabzan)

Kollar için kol boşluğuna ipinizi bağlayıp etrafına 14 trabzan yapın, ilmek kaydırma ile sıranın başına bağlayıp iki zincir çek ve ikinci sırada yine 14 trabzan yap. ilmek kaydırma ile sıranın başına bağla.

Kazağa çıt çıt ya da düğme dikmedim, 35 zincir çekip ilmek kaydırma ile tekrar başa döndüm ve kazağın önüne bağladım kimono gibi.

Berayla Tavşanı girdirdiğin için teşekkürler.
Berayla Tavşanın havucunu unutma

(Türkçe tariflerde hatalarımı düzeltmek için ya da daha açık yazım için önerilerinizi lütfen yorumlar kısmından bana bildirin)

© 2020, Berayla. Tüm hakları saklıdır.
Bu modelden üretilmiş ürünlerle istediğinizi yapabilirsiniz, ancak lütfen her hangi bir ürünü satarken, çevrim içi veya dışı ortamlarda paylaşırken  sayfamı belirtip referans göstermenizi rica ediyorum. Bu tarifi kopyalayamaz, hiç bir yerde yeniden paylaşamazsınız (değiştirilmiş veya orijinal haliyle) veya kendinizin olduğunu iddia edemezsiniz. Bu sitedeki hiçbir fotoğrafı kendi ürününüzmüş gibi gösterip kullanamazsınız. Herkes kendi emeğinin çalınmamasını ister.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lilly Winter Puppy Sweater

When you are crocheting for your pet, you need to consider especially his/her comfort in first place. So think of this sweater pattern as a stitch pattern, this is only an example of how it fits and looks on my dog. It is made by using front post double crochet and back post double crochet techniques. Therefore I can say it is a very easy pattern and just adjust your measurements according to your pet's sizes.

Crochet Dainty Pop Flower Square

This Dainty Pop Flower Square is useful in any project from slippers to purses, blankets to ponchos. So go ahead and click "read more" to crochet dainty pop flower square.

Crochet Pertevniyal Mandala Doily

Mandala doilies look mesmerizing in any colour recipe and are perfect for injecting some colour into your home. Pertevniyal Mandala Doily is one of the first mandala patterns I have designed, crocheted and written, I hope you enjoy it as much as I have!